Bostad

Upptäck nyttiga tips och råd om bostad

DN bostad - fakta och tips

DN Bostad är störst på bostäder i Stockholm. DN:s bostadsbilaga erbjuder bl.a. trevlig läsning i form av inredningstips, fakta om aktuella bostadspriser och annan matnyttig bostadsinformation.

DN Bostad tillhör de ledande bostadsförmedlarna i Stockholmsregionen. En undersökning från 2005 – genomförd av DN själv – visar att de över 1500 slumpvis utvalda stockholmare som deltog i undervisningen i första hand letar ny bostad i DN:s annonsmagasin.

DN Bostad annonserar på nätet

I DN:s bostadsmagasin annonserar du som vill hyra, köpa, sälja eller byta bostad. Annonserna finns även ute på nätet, vilket innebär att du inte behöver köpa papperstidningen för att få tillgång till bostadsbilagan – besök DN Bostads hemsida (dn.se, välj sedan bostad) för att se aktuella bostadsannonser. I bostadsmagasinet hittar du även artiklar, inredningstips och försäljningsstatistik – kort och gott allt som har med bostäder att göra.

DN Bostad – rikstäckande bostadsmagasin med lokal anknytning

Trots att DN är en rikstäckande tidning är dess bostadsbilaga i huvudsak inriktad mot bostäder i Stockholm. Du kan visserligen söka bostad efter region, men du märker snart att de flesta bostäder i DN Bostad finns i och utanför Stockholm. Det är också här annonsmagasinet har sina läsare. Du som bor någon annanstans i landet – t.ex. i Skåne eller Göteborg – kan därför få svårt att sälja din bostad via DN. Trots att DN Bostad är stora överlag, är det viktigt att veta att läsarkretsen är ytterst begränsad utanför Stockholm. Som skåning lönar det sig alltså att istället använda ett annonsmagasin som har lokal anknytning i Skåne. Detsamma gäller göteborgaren.

Reklamlänkar