Bostad

Upptäck nyttiga tips och råd om bostad

Peab bostad - fakta och tips

Peab bostad är en av landets största fastighetsförmedlare av nya bostäder, särskilt lägenheter i större städer. Som kund har du vissa möjligheter att skräddarsy inredningen i din bostad.

Peab bostad AB är ett av de större anläggningsföretagen inom svensk bostadstillverkning. Företaget har över 12 000 anställda i Norden. I början av företagets drygt 50-åriga historia sysslade man huvudsakligen med rengöring och soptömning. Företaget blev ett börsnoterat aktiebolag knappt tio år efter att det grundades; i samband med börsnoteringen började man ägna sig åt större arbetsbeting. År 1970 grundades en byggavdelning inom ramen för företaget.

Peab bostad – ledande bostadsbyggare

I dagsläget ägnar sig Peab bostad huvudsakligen åt att bygga och förmedla bostadsrätter i moderna flerbostadshus. Företaget har ett mycket stort fastighetsbestånd, vilket ledde till att man lät bilda ett sparat bolag av fastigheterna.

Peab bostad – säkert köp

Att köpa bostad från Peab har i de flesta fall visat sig vara ett säkert köp. Som köpare kan du ge din nya bostad en särprägel i form av att Peab låter dig välja vissa alternativ till standardinredningen. Bl.a. kan du välja handtag, kakel, klinker, golv och färgkulörer till lägenheten.

Reklamlänkar